verzendingVoor 22.00u besteld, zelfde dag verzonden
gratis verzendingGratis verzenden vanaf € 50,-
ecovriendelijkEcovriendelijke yoga artikelen

Ecoyogi studio yoga mat - blauw

De blauwe Ecoyogi studio mat is emissie vrij gefabriceerd in Europa. Deze sterke en anti slip yoga mat is ideaal voor thuis en studio gebruik.

28,00

Koop nu met korting!

6 voor 25,20 p/st Bespaar 10%
12 voor 23,80 p/st Bespaar 15%
-
+
Op voorraad - morgen in huis

Ecoyogi studio yoga mat - blauw

De Ecoyogi studio yoga mat is gemaakt van PVC 2.0 wat inhoudt dat de yoga mat emisie vrij is geproduceerd en vrij is van schadelijke stoffen zoals Phthalate en AZO. Deze yoga mat is voorzien van de hoogste certificering van de Ökotex*. Dit mooie product is de standaard op het gebied moderne PVC matten.

Deze studio yoga mat is opgebouwd uit een zeer stevig en slijtvast schuim en versterkt met een glasvezel weefsel waardoor de mat in de meest voorkomende situaties stevig en stabiel blijft liggen. De yoga mat is opgebouwd uit drie verschillende lagen. De toplaag is een laag met een gesloten cel structuur waardoor deze geen vocht en ander vuiligheid opneemt en daarom eenvoudig is schoon te maken en te onderhouden. De middenlaag bestaat uit een versterkte vezel laag waardoor de mat ook stevig in zijn vorm blijft. De onderlaag is gemaakt van een open celstructuur wat zorgt voor een optimale veerkracht en comfort. Door de hoge dichtheid van de yoga mat heeft deze uitstekende dempende en isolerende kwaliteiten. Deze Ecoyogi studio yogamatten hebben een gemiddelde levensduur die vier keer langer is dan een yoga mat die is gemaakt van 100% natuurlijke materialen. Dit is ook de reden dat wij 5 jaar garantie geven op deze mat bij gebruik voor yoga en meditatie.

Omdat deze yoga mat een goede grip heeft en zeer slijtvast is wordt deze allrounder vaak en zeer intensief gebruikt in yoga scholen en studio's. Deze yoga mat is natuurlijk ook voor thuis gebruik. De Ecoyogi studio yoga mat heeft een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

Sterke punten Studio yoga mat op een rij:

  • Zeer slijtvast en sterk materiaal
  • Ook geschikt voor buiten gebruik
  • Allround yoga mat 
  • Voor thuis, professioneel en studio gebruiken
  • 5 Jaar garantie bij gebruik voor yoga en meditatie
  • Milieuvriendelijk gekleurd
  • Volume korting bij afname van meerdere yogamatten

Onderhoud:

U kunt de Ecoyogi studio yoga mat wassen in een frontlader wasmachine (maximaal 40 graden). Het beste kunt u dit doen op een fijn wasprogramma zonder te centrifugeren. Indien u gebruik wenst te maken van zeep dan adviseren wij een milde zeep of een eco wasmiddel.

Yoga mat stroever maken (ook wel breken genoemd):
Van PVC matten is bekend dat deze in het begin een beetje olieachtig kunnen voelen. Dit heeft te maken met het productie proces.

De PVC matten worden gemaakt in een wals of een wafel. Om te voorkomen dat ze blijven vastplakken worden de matten van een olieachtige substantie voorzien. Men maakt de matten na de tijd schoon maar er blijft altijd een restant achter.

De klanten die de Ecoyogi studio yoga mat gebruiken hebben ontdekt dat de beste manier om de mat stroever te krijgen is door de mat zoveel mogelijk te gebruiken. Als je deze dagelijks gebruikt zal deze sneller stroever worden.

Je kunt het proces versnellen door de yoga mat een paar keer goed schoon te boenen met een Vileda spons (non scrtach) en een natuurlijk (eco) wasmiddel. Je zal dan merken dat de mat aanzienlijk stroever wordt.

* - Ökotex Standard 100 keurmerk is geen milieukeurmerk, maar geeft wel garanties op het gebied van gezondheid. Vanuit deze invalshoek stelt Öko-tex wel eisen op gebied van milieuschadelijke stoffen, zoals zware metalen, schadelijke kleurstoffen.

De Ecoyogi studio yoga mat is ideaal voor thuis en studio gebruik 

Specificaties

Lengte:183 cm
Breedte:61 cm
Hoogte:4,5 mm
Dichtheid:0,34 gram per kubieke cm
Gewicht:1600 gram
Kleur:blauw
Materiaal:PVC 2.0 emissie vrij gefabriceerd zonder schadelijke stoffen
Garantie:3 jaar garantie bij gebruik voor yoga en meditatie
Certificering:Ökotex standard 100*
Geschikt:Allrounder geschikt voor beginners én gevorderden