verzendingVoor 22.00u besteld, zelfde dag verzonden
gratis verzendingGratis verzenden vanaf € 50,-
ecovriendelijkEcovriendelijke yoga artikelen

Ecoyogi PRO Grip Mat - donker blauw

De optimale yoga mat voor alle yoga nerds die op zoek zijn naar perfectie: De blauwe Ecoyogi PRO Grip biedt de beste grip, zelfs voor de zweterigste asana's. Daarnaast heeft deze yogamat met een hoge dichtheid een optimale veerkracht en comfort. , in combinatie met een uitstekende demping en een praktisch yoganavigatiesysteem. Duurzame materialen zijn nog steeds beschikbaar bovenop

59,50

Koop nu met korting!

6 voor 53,55 p/st Bespaar 10%
12 voor 50,57 p/st Bespaar 15%
-
+
Op voorraad - morgen in huis

Ecoyogi PRO Grip Mat - donker blauw

De Ecoyogi PRO Grip mat is een professionele yogamat voor de yogi’s die de hoogste eisen stellen aan grip en comfort. Deze mat heeft een perfecte samenstelling van een natuur rubberen onderzijde voor optimaal comfort en een toplaag van PU voor een perfecte stroefheid onder droge en vochtige omstandigheden. De PU top laag maakt het mogelijk om ook onder zweterige omstandigheden je oefeningen te doen zonder hulp van een yoga handdoek. De zeer dunne top laag van de mat maakt het mogelijk om vocht snel op te nemen waardoor je de grip blijft behouden. Bijkomende voordeel van deze dunnen toplaag is dat het vocht ook weer snel zal verdampen.

Deze mooie donkerblauwe Ecoyogi is dan ook een echte premium mat voor elke yoga nerd die zowel onder droge als vochtige omstandigheden de optimale grip en ondersteuning zoekt. Deze mat heeft een zeer bijzondere prijs kwaliteit verhouding.

Waar moet ik opletten bij dagelijks gebruik Blauwe PRO Grip mat?

Schoonmaken van de PRO GRIP yogamat. Wij willen je adviseren de mat na het gebruik schoon te maken met een vochtige doek of een niet schurende spons. Daarna is het belangrijk om de mat eerst te laten drogen alvorens op te bergen.

Rubbergeur nieuwe yoga mat. De yoga mat is gemaakt van rubber en kan direct uit de verpakking de eerste dagen een sterke rubbergeur afgeven. Niet iedereen kan deze geur waarderen. Wij willen je in deze dan ook aanbevelen je yoga mat de eerste dagen te laten luchten in een droge en goed geventileerde ruimte.

Opbergen van je natuurrubber mat. Je kunt de rubber  yoga mat het beste opgerold met het logo naar buiten gericht opbergen in een yogatas of op een droge donkere plek. Dit zal de duurzaamheid van de mooi blauwe Ecoyogi PRO Grip mat zeker ten goede komen.

Voorzichtig met direct zonlicht. Deze blauwe yoga mat is voornamelijk gemaakt van natuurrubber. Dit betekend dat je voorzichtig moet zijn met invloeden van buitenaf. Zo kan veel zonlicht de mat langzaam laten uitdrogen.

Let op! Het is belangrijk dat je de yogamat altijd met het logo aan de buiten zijde zal oprollen. Indien je dit niet doet kan de top laag langzaam van de mat loslaten

Specificaties

Lengte:180 cm
Breedte:65 cm
Dikte:0,45 cm
Gewicht:2700 gram
Kleur:Donker blauw
Materiaal:natuurrubber met PU toplaag
Certificering:REACH 161 certificaat en SGS certificaat
Geschikt:Mensen die hoge eisen stellen aan grip zowel onder droge als zweterige omstandigheden