verzendingVoor 22.00u besteld, zelfde dag verzonden
gratis verzendingGratis verzenden vanaf € 50,-
ecovriendelijkEcovriendelijke yoga artikelen

Ecoyogi PRO Grip Mat - antraciet

Onze antraciet kleurige ECOyogi PRO GRIP is een echte premium mat voor een zeer scherpe prijs. Deze yoga mat heeft de beste grip zowel onder droge als vochtige omstandigheden. Het is dus een must voor elke yogi die hoge eisen stelt aan zijn mat.

59,50

Koop nu met korting!

6 voor 53,55 p/st Bespaar 10%
12 voor 50,57 p/st Bespaar 15%
-
+
Op voorraad - morgen in huis

Ecoyogi PRO Grip Mat - antraciet

De Ecoyogi Pro grip mat is een premium mat met een uitstekende grip en demping voor de ultieme yogabeleving. De mat is vrij van gifstoffen en bovendien voor een belangrijk deel biologisch afbreekbaar. Dit maakt de Ecoyogi Pro grip yoga mat een kwalitatieve, milieuvriendelijke mat voor de bewuste yogi.

De Ecoyogi Pro grip yoga mat is gemaakt van organische, biologisch afbreekbare rubberhars die is verwerkt tot schuimrubber. Van dit schuimrubber wordt vervolgens deze 6P-vrije PVC yoga mat vervaardigd. De Ecoyogi Pro grip yoga mat is voorzien van een dunne PU toplaag, die zweet snel absorbeert en het verdampen van vocht bevordert. Zo behoudt de Ecoyogi Pro grip mat moeiteloos zijn optimale anti-slipwerking. Door de absorberende PU toplaag is de mat gemakkelijk schoon te maken en daarom hygiënischer dan andere vergelijkbare yogamatten. Bijzonder aan de Ecoyogi Pro grip mat is dat deze relatief dun is (4,5 mm) maar wel een hoge dichtheid heeft (0,5). Dankzij deze eigenschap biedt de Ecoyogi Pro grip mat veel ondersteuning, stabiliteit en demping. De mat heeft tevens een goede elasticiteit en veerkracht, voor een uiterst comfortabele yogabeoefening. 

De Ecoyogi Pro grip mat heeft een SGS goedkeuring en is in overeenstemming met de 161 SVHC-lijst van REACH. Van het begin tot het einde van het productieproces worden er geen gifstoffen gebruikt. Bovendien kan de Ecoyogi Pro Grip yoga mat aan het einde van de levensduur retour worden gezonden aan Ecoyogi om deze te laten recyclen.

Gebruik en onderhoud

Het reinigen van de Ecoyogi PRO Grip mat is zeer eenvoudig. De dunne PU toplaag zorgt voor een snelle zweetabsorptie en bevordert het verdampen van vocht. Dit maakt dat de Ecoyogi Pro Grip yoga mat gemakkelijker en sneller kan worden gereinigd dan veel andere yogamatten.

Instructies voor het reinigen van de Ecoyogi Pro Grip yoga mat:
a) Zorg ervoor dat de mat op een vlakke ondergrond ligt wanneer deze droogt (uiteraard is het geen probleem om deze op te rollen na een yoga les en deze vervolgens thuis te laten drogen). Het is beter om de mat in de schaduw te laten drogen om uitdroging tegen te gaan.
b) Maak de mat schoon met een druppeltje vloeibaar eco vriendelijk afwasmiddel in ruim water en neem deze vervolgens af met een zachte doek of (niet schurende) spons.

Door goed voor je mat te zorgen heb je er langer plezier van. Dit is niet alleen gunstig is voor jou, maar ook voor je portemonnee en het milieu!

De mat is gemaakt van natuurrubber waardoor het niet verstandig is om de PRO Grip mat langdurig bloot te stellen aan direct zonlicht. De mat zou hierdoor kunnen uitdrogen. Dit komt de duurzaamheid en de mooie eigenschappen van Ecoyogi PRO Grip mat niet ten goede.

Specificaties

Lengte:180 cm
Breedte:65 cm
Dikte:0,45 cm
Gewicht:2700 gram
Kleur:Antraciet
Materiaal:natuurrubber met PU toplaag
Certificering:REACH 161 certificaat en SGS certificaat
Geschikt:Mensen die hoge eisen stellen aan grip zowel onder droge als zweterige omstandigheden