verzendingVoor 22.00u besteld, zelfde dag verzonden
gratis verzendingGratis verzenden vanaf € 50,-
ecovriendelijkEcovriendelijke yoga artikelen

De voordelen van een yoga mat handdoek

Het gebruik van een yoga mat handdoek brengt meer voordelen met zich mee dan je in eerste instantie zou denken. Het is dan ook niet voor niks één van de populairste yoga artikelen uit ons assortiment. De yoga handdoek brengt maar liefst 3 voordelen met zich mee:

  • Comfort: doordat de yoga mat handdoek gemaakt is van een hoogwaardige en duurzame combinatie van polyester en nylon, biedt deze volgens veel mensen meer comfort dan het (natuur)rubber van een yogamat.
  • Hygiëne: veel mensen beoefenen gezamenlijk met andere mensen yoga in een yogastudio, echter vindt niet iedereen het even prettig om de yogamat te delen met andere mensen. Door het gebruik van een yoga mat handdoek kom je enkel in contact met de handdoek, niet met de yogamat.
  • Veiligheid: bij sommige vormen van yoga, zoals Hot Yoga, transpireer je meer dan normaal. Dit kan er bij sommige yogamatten voor zorgen dat je je grip verliest (maar lang niet bij alle, bekijk eens onze antislip yogamatten). Een yoga mat handdoek zorgt voor een stabiele en slipvrije basis.

Vragen over de yoga mat handdoeken?

Heb je een vraag over de yoga mat handdoeken in ons assortiment? Of misschien één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag om tot de beste keuze te komen!