verzendingVoor 22.00u besteld, zelfde dag verzonden
gratis verzendingGratis verzenden vanaf € 50,-
ecovriendelijkEcovriendelijke yoga artikelen

Ecoyogi studio yoga mat - oranje

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe opvallende kleur yoga mat dan ben je hier bij Ecoyogi op de juiste plaats om de perfecte kleurrijke yoga mat te kopen. Deze mooie oranje Ecoyogi studio mat is emissie vrij gefabriceerd in Europa en gecertificeerd met het Öko-Tex cetrificaat.

28,00

Koop nu met korting!

6 voor 25,20 p/st Bespaar 10%
12 voor 23,80 p/st Bespaar 15%
-
+
Op voorraad - morgen in huis

Ecoyogi studio yoga mat - oranje

Natuurlijk wil jij ook de juiste yoga mat kopen. Dat is zowel voor een beginner als een gevorderde niet altijd gemakkelijk. Het kopen van een yoga mat is een persoonlijke keuze. Maar hoe moet je dat dan doen als je nog geen enkele ervaring hebt op gebied van yoga.

Weet je nog niet wat je persoonlijke voorkeuren zijn dan kun je het beste een allround yoga mat kopen, eentje die geschikt is voor een beginner maar ook voor een gevorderde. Daarnaast moet de yoga mat geschikt zijn voor diverse vormen van yoga.

Bij Ecoyogi verkopen wij premium studio matten die zeer geschikt zijn voor professioneel gebruik. Deze matten zijn bijzonder geliefd bij yoga docenten en professional vanwege de mooie eigenschappen van de studio yoga mat. Voor professionals die zeer intensief werken met yogamatten is het belangrijk dat matten een goede kwaliteit hebben en een lange levensduur, Ze moeten eenvoudig zijn te reinigen,  een relatief goed grip hebben en geschikt zijn voor meerdere vormen van yoga dus een echte allrounder moet zijn.

Als je dus nog niet weet welke yoga mat je moet kopen dan kun je toch het beste gebruik van dezelfde matten als de yoga professionals. Natuurlijk is er voor een specifieke vorm van yoga altijd een betere yoga mat te koop maar als je nog geen ervaring hebt en je wil toch graag je eigen yoga mat kopen kies dan voor de beste allrouder.

De Ecoyogi studio yogamatten zijn te koop in twee lengtes 183 en 200 cm, in 7 verschillende tijdloze kleuren waaronder deze mooie groene kleur, De matten hebben een standaard breedte van 61 cm en heef de gemiddelde dikte voor een yoga mat van 0,45 cm.  Door een relatief hoge dichtheid heeft deze mat meer comfort en veerkracht dan veel yogamatten in dezelfde prijsklasse. Een mat weegt iets meer dan 1600 gram en is daarmee relatief en licht en makkelijk te vervoeren.

Hoe mijn oranje studio yoga mat onderhouden?

Een mooie eigenschap van deze oranje studio yoga mat is dat deze eenvoudig is te reiningen. De toplaag van de mat heeft een gesloten cel-structuur, wat wil zeggen dat de mat geen water door laat. Dus wat op de mat valt blijft op de mat liggen. Dit kun je het beste van de yoga mat verwijderen met een vochtige doek. Indien het vuil iets hardnekkiger is dan kun je een paar druppels ecologisch wasmiddel toevoegen. Sproei dit bijvoorbeeld met een plantenspuit op de mat. Laat dit even intrekken en neem het dan af met schone vochtige doek.

De mat mag op een lage temperatuur gewassen worden in de wasmachine. Wij van Ecoyogi adviseren dit niet te doem omdat de onderzijde van de mat een open celstructuur heeft en daarmee als een spons functioneert. Indien je dit niet goed droogt kan dit een broedplaats worden voor bacteriën. Dit is zeker bij professioneel gebruik niet gewenst. Voor advies kun je ons altijd bellen of mailen.

Specificaties

Lengte:183 cm
Breedte:61 cm
Hoogte:4,5 mm
Dichtheid:0,34 gram per kubieke cm
Gewicht:1600 gram
Kleur:oranje
Materiaal:PVC 2.0 emissie vrij gefabriceerd zonder schadelijke stoffen
Garantie:3 jaar garantie bij gebruik voor yoga en meditatie
Certificering:Ökotex standard 100*
Geschikt:Allrounder geschikt voor beginners én gevorderden