verzendingVoor 22.00u besteld, zelfde dag verzonden
gratis verzendingGratis verzenden vanaf € 50,-
ecovriendelijkEcovriendelijke yoga artikelen

Ecoyogi Classic Infinity - Yogamat zwart

Met deze mooie zwarte Ecoyogi Classic yogamat haal je een echt kwalitatiet in huis. De mat is gemaakt van PVC, maar dan wel vrij van chemische toevoegingen. De mat is hierdoor geschikt voor recycling. Door zijn blauwe kleur is deze mat een echte eyecatcher.

24,50

Koop nu met korting!

6 voor 22,05 p/st Bespaar 10%
12 voor 20,82 p/st Bespaar 15%
-
+
Op voorraad - morgen in huis

Ecoyogi Classic Infinity - Yogamat zwart

De mooie zwarte Ecoyogi Classic yoga mat  heeft alle voordelen die PVC met zich meebrengt. Het materiaal is zeer sterk, heeft een goede grip en is door zijn dikte extra comfortabel. De classic mat kan zowel binnen als in de buitenlucht worden gebruikt. De Ecoyogi Classic mat is vrij van chemische toevoegingen, zoals weekmakers, kleurstoffen en andere chemicaliën. Het product is duurzaam en volledig recyclebaar. Daarnaast is de mat in verhouding niet zwaar en na een aantal dagen ook volledig geurloos. Kortom: een product dat ideaal is voor Yogi’s die rekenen op een duurzame mat met een goede grip geeft en ook nog comfortabel aanvoelt.

 

Hoe gebruik en onderhoud ik mijn mooie zwarte Ecoyogi Classic yoga mat?

 

Hoe kan ik mijn nieuwe zwarte PVC classic yoga mat stroever maken? als je deze classic yoga mat net nieuw hebt ontvangen, kan deze een beetje glad en olieachtig uit zien. Dit is heel normaal voor PVC yogamatten en dit komt door het productieproces, waarbij een olieachtige substantie ervoor zorgt dat de mat niet aan de wals vast blijft plakken. Door de mat een paar keer goed schoon te maken met bijvoorbeeld een schuurspons van Vileda in combinatie met water en een paar druppeltjes ecologisch wasmiddel kun je dit proces versnellen.

 

Kan ik de yoga mat eenvoudig schoonmaken? Het mooie van deze matten is dat ze eenvoudig  schoon zijn te maken. Het beste kun je gebruik van een vochtige doek of een zachte borstel. Voor het reinigen van je mat maak je een sopje van water en daar voeg je een aantal druppeltjes wasmiddel op ecologische basis aan toe. Gebruik vooral geen bleekmiddel, olie of azijn. Deze middelen zijn niet geschikt voor PVC. Ze kunnen er namelijk voor zorgen dat ze de mooie eigenschappen van de mat vernietigen. Probeer te voorkomen dat er zeepresten op de mat achterblijven door de mat nog een keer af te nemen met water. Laat het oppervlak altijd goed drogen voordat je de mat weer gaat gebruiken. Je kunt de Ecoyogi classic mat het beste drogen in de zon of in een goed geventileerde ruimte.

 

Yoga mat en zweten. De Ecoyogi Classic biedt onder de meeste omstandigheden een optimale grip tijdens het beoefenen van yoga. Ben je nu een grote aanhanger van de actievere vormen van yoga? Dan kan het zo zijn dat de yogamat onder zweterige omstandigheden zijn grip een beetje begint af te nemen. Door dan een goede yoga handdoek te gebruiken in combinatie met je yoga mat kun je dit eenvoudig en hygiënische oplossen.

Specificaties

Lengte:183 cm
Breedte:61 cm
Dikte:0,6 cm
Diameter:12 cm
Gewicht:1650 gram
Kleur:Donker blauw
Materiaal:PVC zonder gifstoffen
Certificering:SGS certificaat
Geschikt:Voor zowel beginners en gevorderden