verzendingVoor 22.00u besteld, zelfde dag verzonden
gratis verzendingGratis verzenden vanaf € 50,-
ecovriendelijkEcovriendelijke yoga artikelen

Ecoyogi Yoga Bolster Hennep

Een Yoga Bolster is net als een Yoga blok of een Yogariem een geliefd hulpmiddel die je ondersteunt bij het eenvoudiger of beter uitvoeren van een Asana. Een yoga bolster wordt ook wel door veel mensen ook wel een yogakussen genoemd.

49,95
-
+
Nog 4 beschikbaar, nu bestellen is morgen in huis

Ecoyogi Yoga Bolster Hennep

Een bolster is tegenwoordig een populaire yoga accessoire. Aangezien de yoga bolsters pas in de jaren zestig door B.K.S. Iyengar werden geïntroduceerd, zijn de bolsters een vrij moderne yoga prop. De multifunctionaliteit van een yoga kussens is dan ook niet bij iedereen bekend. Bolsters zijn met name prettig als ondersteuning in liggende, herstellende en passieve yoga houdingen. Denk aan ondersteuning van de rug in de liggende vlinderhouding bijvoorbeeld, of als ondersteuning van de heup in de duifhouding. Ook kan een yoga bolster dienen als simpel meditatiekussen of gebruikt worden ter ondersteuning van hoofd en nek tijdens bijvoorbeeld ontspanningsoefeningen. In de meer passieve en herstellende vormen van yoga, zoals Yin Yoga, wordt vaak gebruik gemaakt van een yoga bolster. Echter is een cylindrische yoga bolster veelzijdig en kan op creatieve wijze gebruikt worden in iedere yogastijl, zowel thuis als in de yoga studio.

Ecoyogi onderscheidt zich van andere merken door bewust te kiezen voor met milieuvriendelijke en duurzame producten te werken. De producten in onze winkel voldoen aan de hoogste ethische en milieutechnische normen. Deze yoga bolster is gemaakt van 100% hennep en een vulling van gezuiverd boekweitkaf en dus zijn onze bolsters volledig biologisch afbreekbaar. Hennep heeft erg veel voordelen met betrekking tot duurzaamheid, het gewas put de grond bijvoorbeeld niet zo erg uit als andere gewassen en de plant heeft weinig water nodig om te groeien. Hennep textiel heeft daarnaast andere voordelige eigenschappen. De stof is erg stevig en neemt minder snel vlekken op. 

Let op! De hennep producten zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Hierdoor kunnen kleuren en wevingen lichtelijk afwijken van vorige leveringen. Wij doen ons best om onze producten zo goed mogelijk te fotograferen. Als je hierover vragen hebt kun je altijd contact met ons opnemen.

Specificaties

Merk:Ecoyogi
Lengte:60 cm
Breedte:20 cm
Kleur:beige
Gewicht:3,9 kg
Materiaal:Hennep
Vulling:Boekweitkaf
Garantie:1 jaar garantie op naden en ritssluiting
Certificering:GOTS