verzendingVoor 22.00u besteld, zelfde dag verzonden
gratis verzendingGratis verzenden vanaf € 50,-
ecovriendelijkEcovriendelijke yoga artikelen

Ecoyogi rectangular yoga bolster - bordeaux

Een mooie rode rectangular bolster kan op veel verschillende manieren gebruikt worden en biedt een aangename, ontlastende ondersteuning, vooral bij Yin Yoga en andere rustigere vormen van yoga. De Bolster is een ideale metgezel tijdens je yogasessie.

44,00

Koop nu met korting!

4 voor 39,60 p/st Bespaar 10%
8 voor 37,40 p/st Bespaar 15%
-
+
Nog 1 beschikbaar, nu bestellen is morgen in huis

Ecoyogi rectangular yoga bolster - bordeaux

Onze 100% ecologische katoenen Rectangular Bolster biedt precies de ondersteuning die je nodig hebt voor diverse zittende en liggende yogahoudingen. Je zult merken dat deze rechthoekige yoga bolster lekker zacht is, maar tegelijkertijd stevige ondersteuning biedt voor het uitvoeren van je oefeningen. De langte van deze vierkante bolster is 70 cm L X 16 cm H X 30 cm Br. Deze bolsters zijn gevuld met 100 % biologisch gekaarde katoen watten, en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

Een bolster is een bijzonder fijn hulpmiddel als je langere tijd in dezelfde houding moet blijven zitten. Ook kan het je helpen als je gedurende langere tijd een rechte rug te behouden. Dit doe je door op de rand van je bolster te gaan zitten en dus je heupen iets hoger te plaatsen dan je knieën, hierdoor kantel je automatisch iets naar voren waardoor je rug zich zal rechten. Je kunt met behulp van je yoga accessoires diverse ondersteuning bouwen die je kunnen helpen bij het uitvoeren van je asana’s.

Een rectangular Bolster is ook ideaal voor het verlichting van Rug, nek, schouders, hoofd en gewrichten, ze worden heerlijk zacht ondersteunt waardoor jij je veel dieper kunt ontspannen. Een rectangular Bolster kan gebruikt worden voor een versterkend effect in bepaalde passieve yogahoudingen, maar kan ook gebruikt worden voor diverse actieve oefeningen.

Een bolster is dan ook een multifunctionele yoga prop die niet mag ontbreken in je yoga uitrusting.

Hoe kan ik mijn rode rectangular bolsteronderhouden?

De buiten en binnen hoes kan worden gewassen op een temperatuur van 30 graden. Let op voor het wassen moet je wel eerst de vulling verwijderen. Wij adviseren u altijd eerst de hoes schoon te maken met een natte doek. Door de rode yoga bolster regelmatig uit kloppen en te stofzuigen zal dit de levensduur bevorderen.

Wees voorzichtig met het gooien van je rode rectangular bolster. Er kan dan grote druk ontstaan en hierdoor kunnen naden en ritssluiting van yoga bolster beschadigen.

Specificaties

Lengte:70 cm
Breedte:30 cm
Hoogte:16 cm
Kleur:Bordeaux rood
Materiaal:de binnen en buitenhoes zijn gemaakt 100% ecologisch canvas katoen
Vulling:100% biologisch gekaard katoen