• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Mat reiniger

Merken
Manduka Mat Wash spray - Lavender (227 ml)
€14,00
Manduka Mat Wash spray - Gingergrass (227 ml)
€14,00
Manduka Natural Rubber Mat Wash spray - Lemongrass (227 ml)
€14,00

Manduka Mat Wash - Yoga mat reiniger

Voor het schoonmaken van je yoga mat heeft Manduka een aantal prachtige kant en klare oplossingen.

All Purpose mat wash

Dit reinigingsmiddel is bijzonder geschikt voor yogamatten gemaakt van PVC (PRO serie), TPE en Plusfoam (LiveON). Het is natuurlijk ook geschikt voor yogamatten van andere merken. De All Purpose mat wash is verkrijbaar in drie heerlijke geuren:

  • TranQuil Lavender: een heerlijk rustgevende lavendel geur.
  • Energie gevend Gingergrass: stralend, warm en aards. Vermindert stress en geeft de geest energie.
  • Verzachtende citrus: een geur van citrus gecombineerd met zoete en bloemige tonen. Deze geur vermindert spanning en angst.

Natural rubber mat wash

Dit schoonmaakmiddel is speciaal voor natuur rubber yogamatten zoals de matten uit de Manduka eKO serie. Het middel is een op azijn gebaseerde oplossing die helpt om de oorspronkelijke toestand van natuurlijke materialen te herstellen. De Natural rubber Mat Wash is in twee geuren verkrijgbaar:

  • Palmarosa: zacht fris en bloemig.
  • Verkwikkend Citroengras & Sage: licht, zoet en vernieuwend.

Op azijn gebaseerde yoga mat cleaners zijn een betere oplossing voor natuurlijke rubbermatten dan een op water gebaseerde oplossing. Alle rubber yogamatten breken af en oxideren. Door je yoga mat regelmatig schoon te maken met een op azijn gebaseerd schoonmaakmiddel blijft je mat fris en behoud je de grip van de mat. Tevens zal het de levensduur van de mat verlengen.

De ingrediënten die worden gebruikt voor het maken van de Mat Wash producten zijn water, azijn en gecertificeerde oliën zonder fosfaat. All Purpose Matwash is op water basis en Rubber Mat Wash is op azijn basis. De flessen zijn gemaakt van gerecyclede materialen en geschikt voor hergebruik. Van alle Mat Wash geuren zijn op verzoek ook refill flessen te koop.

Hoe vaak moet je Manduka Mat Wash gebruiken?

Dagelijkse reiniging: spuit de Mat Wash op het oppervlak van de yoga mat en neem de mat vervolgens af met een zachte licht vochtige doek.

Diepe - grote reiniging: spuit het oppervlak van je yoga mat ruim in met de Mat Wash en laat het vervolgens 3 tot 5 minuten inwerken zodat het vuil goed kan intrekken. Neem vervolgens een vochtige doek om het vuil en eventuele vlekken van de mat te verwijderen.

Laat de yogamat in beide gevallen goed drogen alvorens je deze gaat opbergen.