• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Liforme

Merken
Liforme Travel Mat - Groen
€114,00
Liforme Travel Mat - Blauw
€114,00
Liforme Travel Mat - Roze
€114,00
Liforme Travel Mat - Grijs
€114,00
Liforme Yoga Mat - Groen
€134,00
Liforme Yoga Mat - Blauw
€134,00
Liforme Yoga Mat - Roze
€134,00
Liforme Yoga Mat - Grijs
€134,00
Liforme Love Mat - Rood - Limited Edition
€149,00

Liforme een merk met toekomst

Het prachtige resultaat van de Liforme yoga mat is tot stand gekomen na 5 jaar intensief onderzoek en ontwikkeling. Dit onderzoek was niet alleen voor het AlignForMe* systeem maar ook voor alle belangrijke functies waar de mat volgens de uitvinder James Armitage aan zou moeten voldoen. De belangrijkste functie was voor James maximale grip want dit was elke keer weer een probleem bij elke yoga mat die hij zelf gebruikte. Zeker wanneer hij yoga beoefende onder zweterige omstandigheden. Tijdens zijn onderzoek ging James steeds meer leren over het gebruik van de verschillende materialen en of deze materialen ook daadwerkelijk zo milieuvriendelijk waren zoals men dit liet voorkomen. Het  vinden van de juiste materialen, optimale grip en eco vriendelijkheid werden zijn doel bij het ontwikkelen van de Liforme yoga mat.

*AlignForMe systeem

Het Unieke en revolutionaire AlignForMe systeem werkt als een navigatiesysteem voor je yoga Asana oefeningen. Je hoeft nooit meer na te denken over waar je moete staan en of je wel goed recht staat. Het is een uniek uitgedacht concept. De intelligente markering op de mat geeft je de juiste begeleiding bij het uitvoeren van je oefeningen.

Ontwikkeling Liforme yoga mat.

Vooraf had James geen enkel idee hoe lang de ontwikkeling van de mat in beslag zou nemen. Gelukkig had niemand hem gewaarschuwd dat dit vijf jaar zou duren anders wist hij niet of hij eraan was begonnen. De problemen kwamen achter elkaar op zijn pad. Om deze problemen te kunnen behandelen is hij nog zeven maal naar het verre Oosten gereisd om deze uitdagingen te overwinnen. Natuurlijk had hij kunnen opgeven maar het was een zeer leerzame periode waarin hij een hoop nieuwe mensen leerde kennen.

Achteraf was het een bijzondere voorrecht en heeft hij ontzettend veel plezier beleefd aan de gehele ontwikkeling van de Liforme yoga mat. Een jaar na de lancering is James er bijzonder trots op dat hij de gehele ontwikkeling heeft meegemaakt en dat de Liforme yogamatten nu in 44 landen en 45 staten van Amerika worden gekocht. Op de Liforme yoga mat moet je nog steeds zelf je asana's uitvoeren maar de mat maakt dit wel een stuk effectiever, plezieriger en veiliger door de perfecte grip en daar was het James vooral om te doen.

De toekomst van Liforme.

James is bijzonder enthousiast en dankbaar voor het feit wat ze intussen hebben bereikt bij Liforme. Hij had deze nieuwe top mat niet kunnen ontwikkelen zonder de hulp en ondersteuning van de groep mensen die in hem geloofden bij de ontwikkeling van de Liforme mat.

En let op  ze zijn bij Liforme nog maar net begonnen. We kunnen in de toekomst nog mooie ontwikkelingen en producten verwachten. De nieuwe reis mat van Liforme is sinds kort gelanceerd.