verzendingVoor 22.00u besteld, zelfde dag verzonden
gratis verzendingGratis verzenden vanaf € 50,-
ecovriendelijkEcovriendelijke yoga artikelen

Ecoyogi Meditatie mat - zabuton hennep

Met een mooie luxe meditatiemat van hennep van Ecoyogi, ook wel Zaboton genoemd, maak jij je meditatie aanzienlijk comfortabeler. Door gebruik van een zabuton heb je een betere doorbloeding in de benen en dus minder afleiding tijdens het mediteren.

77,50
-
+
Nog 2 beschikbaar, nu bestellen is morgen in huis

Ecoyogi Meditatie mat - zabuton hennep

Een meditatiemat ook wel zabuton genoemd wordt vaak in combinatie gebruikt met een meditatiekussen. Mensen die erg lening zijn en geen verhoging nodig hebben om ontspannen en comfortabel te zitten, gebruiken een meditatiemat ook zonder meditatiekussen. Het gebruik van een meditatiemat zorgt voor een comfortabele ondersteuning van je knieën, enkels en voeten. Een groot voordeel bij het gebruik van een meditatiemat is dat de mat je goed beschermd tegen een koude vloer. Een tweede voordeel is dat je minder snel last hebt van een slechte doorbloeding in je voeten en enkels. Mensen die regelmatig langere tijd mediteren kunnen het comfort en de bescherming van een meditatiemat bijzonder waarderen. Met deze prachtige luxe meditatiemat (zabuton) definieer jij je eigen meditatieplek / ruimte om in alle rust langdurig te kunnen mediteren.

De Ecoyogi meditatiemat (zabuton) DeLuxe Hennep is gemaakt van 100% hennep. De vulling is van pure katoen watten en zorgt voor de juiste bescherming en zachtheid waardoor je een optimaal zit comfort verkrijgt. De afneembare en wasbare buitenhoes is gemaakt van hennep textiel.

Hennep heeft erg veel voordelen met betrekking tot duurzaamheid, het gewas put de grond bijvoorbeeld niet zo erg uit als andere gewassen en de plant heeft weinig water nodig om te groeien. Hennep textiel heeft daarnaast andere voordelige eigenschappen. De stof is erg stevig en neemt minder snel vlekken op. 

Door de verschillende kleuren meditatiekussens en zabutons is er voor iedereen een mooie combinatie te maken voor vele jaren meditatie plezier.

Let op! De hennep producten zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Hierdoor kunnen kleuren en wevingen lichtelijk afwijken van vorige leveringen. Wij doen ons best om onze producten zo goed mogelijk te fotograferen. Als je hierover vragen hebt kun je altijd contact met ons opnemen.

Specificaties

Lengte:85 cm
Breedte:70 cm
Hoogte:7 cm
Kleur:Hennep
Materiaal:Hennep
Vulling:100% eco katoen watten